Nowość - Hitsalonik.pl - kupuj kolekcje filmowe.

Społeczność
Twój Profil
Blogi
Forum
Zdjęcia
Video
Pomoc
Styl życia
Polki.pl
Wizaz.pl
Uroda.pl
Viva.pl
Dziecko i wychowanie
BabyOnline.pl
CiazaPorod.pl
MamaCafe.pl
AbcKarmienia.pl
ZdrowyBobas.pl
Czasopisma
Przyjaciółka
Party
Pani domu
Uroda
Vita
Twoje Dziecko

Mamo To Ja
Twój Maluszek
Przedszkolak
Dom i Wnętrze
Serwisy specjalne
Viva Photo Awards
Kolekcje filmowe
Hitsalonik.pl
Fundacja Przyjaciółka
Viva Najpiękniejsi
Dziecko na okładkę

Szpitale na plusie

Ranking szpitali i lekarzy

Szpitale na plusie

Postprzez mamaemilki Wto Gru 23, 2008 2:22 pm

Zapraszam do wymieniania się informacjami o dobrych szpitalach (przynajmniej dobrych w naszym mniemaniu)

Ja rodziłam w szpitalu na Solcu (Warszawa) i jestem zadowolona. Przez cały czas pobytu czułam, że jestem pod dobrą opieką...
Polecam to miejsce:)
mamaemilki

Dołączenie: Wto Gru 23, 2008 1:31 pm

Re: Szpitale na plusie

Postprzez jola125 Sob Sty 03, 2009 5:34 pm

Rodziłam w szpitalu w Cz-wie na ul. PCK było oki, teraz słyszałam że oddział odnowiony
Lekarze w porządku - polecam
jola125

Dołączenie: Wto Gru 23, 2008 4:05 pm

Postprzez angie300 Czw Lut 19, 2009 8:25 am

mamaemilki napisał(a):Zapraszam do wymieniania się informacjami o dobrych szpitalach (przynajmniej dobrych w naszym mniemaniu)

Ja rodziłam w szpitalu na Solcu (Warszawa) i jestem zadowolona. Przez cały czas pobytu czułam, że jestem pod dobrą opieką...
Polecam to miejsce:)

Ja również rodziła w tym szpitalu w 2007r i opiekę miałam cudowną. Nawet ochroniono mi krocze przed pęknięciem i nacięciem. Jedyny minus, to bardzo ciasne sale i niesamowity tłok. Nie zawsze też miłe pielęgniarki dziecięce, ale znośne.

Teraz będę rodzić na Bródnie, bo blisko i podobno ma bardzo dobre opinie. Znieczulenie w razie czego bezpłatne, no i co ważne położne nie biorą kasy bo maja zakaz-więc w ogóle o komercji nie ma mowy. Poród rodzinny też bez żadnych opłat. Są sale poporodowe jedynki i o ile są wolne, to nie ma problemu żeby taką sobie wybrać-trzeba poprosić. Mam nadzieję, że to wszystko prawda. Przekonam się lada dzień, to dam znać.
Pozdrawiam
angie300

Dołączenie: Czw Lut 19, 2009 7:55 am

Postprzez paris7 Czw Lut 19, 2009 9:36 am

Ja rodziłam w Katowicach w Klinice Ginekologiczno-Położniczej na Łubinowej.
Jestem bardzo zadowolona z opieki i z warunków. Następne dziecko też napewno będe tam rodziła.
paris7

Dołączenie: Czw Lut 19, 2009 9:23 am

Postprzez Gadzinka80 Czw Lut 26, 2009 12:27 pm

Ja rodziłam w październiku 2008 roku. w Szpiatalu Dzieciątka Jezus na Placu starynkiewicza w Warszawie. ;)
Polećę ten szpital każdej przyszłej mamie. Opieka jest superowa zarówno mam jak i naszych nowo narodzonych pociech. Sale porodowe sa wyposażone w prysznice, piłki a opiekę położnej miałam przy sobie przez cały okres popbytu na porodówce ;)
Gadzinka80

Dołączenie: Pon Lut 23, 2009 12:47 pm
Miejscowość: Warszawa

Postprzez albert1 Pon Mar 30, 2009 12:48 pm

SZPITAL KLINICZNY DZIECIĄTKA JEZUS WARSZAWA polecam
Lekarze i położne dobrze się zajmują MAMAMI tymi przyszłymi jak i tymi, które zostały nimi niedawno.

Poród rodzinny- jedna osoba może towarzyszyć, nie pobierają żadnych opłat, jeśli lekarz uzna to również bez opłat znieczulenie zewnatzoponowe. Opieka nad DZIDZIUSIAMI wręcz super.

Polecam serdecznie ten szpital, choć może nie jest to DAMIAN, czuliśmy się w nim naprawdę dobrze.
albert1

Dołączenie: Wto Sty 13, 2009 12:24 pm

Postprzez martita2805 Pon Maj 18, 2009 3:19 pm

ja polecam szpital MSWiA w Warszawie, choć połozna przyjmująca trochę oziębła i niemiła, potem wszystko ok! Połozna przyjmująca mojego synka na świat i pielęgniarki noworodkowe super!
martita2805

Dołączenie: Sob Maj 16, 2009 1:20 pm

akcja "Podziel się radością"

Postprzez Aleksandralisowska Czw Maj 28, 2009 10:24 am

Drogie mamy i przyszłe mamy- Orange organizuje już drugi raz akcję "Podziel się radością". Polega ona na udostępnieniu na kilkunastu oddziałach położniczych w całej Polsce stanowisk z laptopem i mobilnym internetem- dostępnym 24 godziny na dobę. Zamysłem organizatorów było umożliwienie młodym mamom i tatusiom podzielenia się z całym światem radością z narodzin dziecka, wysłania zdjęć mailem, udostępnienie komunikatorów internetowych etc.
Z założenia wsparcie i kontakt z bliskimi-chociażby wirtualny-ma służyć także w trudnych chwilach, które na porodówkach też się zdarzają...

Co sądzicie o tym pomyśle? Czy mobilny Internet jest potrzebny na oddziałach położniczych? Czy Wy byście z niego skorzystały? A może macie jakieś własne pomysły i sugestie albo własne doświadczenia związane z tą akcją?

Wszystkie opinie o akcji „Podziel się radością” przyjmiemy z wielkim zainteresowaniem i pomogą nam one przy realizacji kolejnych edycji.

Aleksandra Lisowska, biuro prasowe akcji Orange „Podziel się radością”
Aleksandralisowska

Dołączenie: Czw Maj 28, 2009 10:22 am

Postprzez szin Czw Cze 11, 2009 7:59 pm

Wiadomość dla Bydgoszczanek. Zepsuło się w szpitalu "dwójce" na kapuściskach. Zmienili ordynatora i jest gorzej. Teraz polecają dla rodzących szpital im. Biziela.
szin

Dołączenie: Czw Maj 28, 2009 5:16 pm

Postprzez zenon Pon Lis 23, 2009 10:21 am

Ja rodziłam na Madalińskiedo w Warszawie szpital godny polecenia...ale tak jak wszędzie zależy na kogo sie trafi przy porodzie.
zenon

Dołączenie: Pon Lis 23, 2009 9:52 am

Następna

Powróć do Szpitale i lekarze

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości